Brother


Meer informatie over brother

 

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Brother printer bij Hofax

Brother is een grote speler op gebied van zakelijke printoplossingen en staat bekend om een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is dan ook natuurlijk niet voor niets dat Hofax ook Brother printers aanbiedt. Het assortiment Brother printers bestaat uit ruim 50 modellen welke grotendeels ook terug te vinden zijn op onze website. Dit diverse assortiment bestaat grotendeels uit Brother all in one printers met Brother printer en scanner (en fax).

Brother A3 printer

Wanneer u naast de traditionele A4 prints ook regelmatig A3 moet printen, dan is een Brother A3 printer natuurlijk een goede keuze. Zeker wanneer u kiest voor een Brother A3 laserprinter kleur, heeft de keuze voor dit formaat nog een extra voordeel. Een Brother A3 laserprinter bevat namelijk een grotere toner wat uiteindelijk leidt tot lagere kosten per print.

Brother printer wifi

Vrijwel elke Brother printer is tegenwoordig wel uitgerust met WI-FI. In elke werkomgeving moet het natuurlijk gemakkelijk zijn om vanaf elk apparaat draadloos een printje te kunnen maken. Zeker grotere Brother printers staan voor de stabiliteit overigens wel in verbinding het netwerk. Dit wordt ook wel een Brother netwerk printer genoemd. Vaak beschikken de Brother printers daarnaast wel gewoon over WI-FI.

Brother printer onderhoud

Bij Hofax is het naast de koop of lease van een Brother printer ook mogelijk de Brother printer van onderhoud te voorzien. Onze ervaren monteurs zorgen samen met ons support center dat alle Brother printers met onderhoudscontract tijdig worden voorzien van onderhoud, zoals periodieke onderhoudsbeurten, vervangen van Brother printer onderdelen en verzorgen van updates, wat de prestaties en levensduur natuurlijk ten goede komt.

Beste Brother printer aanbieding

Voor de beste Brother printer aanbieding kunt u het beste contact opnemen met Hofax. U kunt hiervoor direct een offerte aanvragen voor uw gewenste Brother printer of laat u adviseren door één van onze accountmanagers om uw behoefte te inventariseren. Natuurlijk verzorgen wij de beste Brother printer aanbieding die aansluit bij al uw wensen en eisen.