Ricoh MPC300

Schrijf de eerste review over dit product

De Ricoh MP C300/MP C300SR is een gebruikersvriendelijke multifunctional die kan printen, kopiëren, scannen en faxen op hoge snelheid en is zeer efficiënt met standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken. .

Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

De Ricoh MP C300/MP C300SR is een gebruikersvriendelijke multifunctional die kan printen, kopiëren, scannen en faxen op hoge snelheid en is zeer efficiënt met standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken. Met de Ricoh MP C300SR worden uw documenten automatisch geniet. U kunt het kleurentouchscreen kantelen om het gebruiksgemak te vergroten.

Standaard specificaties Ricoh MP C300

  • Printsnelheid van 30 pagina’s per minuut
  • Standaard dubbelzijdig afdrukken
  • Standaard documenten nieten (MP C300SR)
  • Printen op A4 formaat
  • Opwarmtijd van 50 seconden
  • Eerste zwart/wit print in 10 seconden
  • Eerste kleurenprint in 15 seconden
  • Papiercapaciteit van 1.200 vellen

Software

De Ricoh MP C300 komt met Ricoh’s App2Me software. Deze software detecteert automatisch geïnstalleerde widgets op uw pc, laptop of smartphone. Zo kunt u de Ricoh MP C300 eenvoudig vanaf verschillende apparaten bedienen. De widgets zijn direct zichtbaar op het kleurentouchscreen van de Ricoh MP C300 zodat u er snel gebruik van kunt maken.

Lage kosten

Met de Ricoh MP C300 en MP C300SR kunt u kosten besparen door een lage Total Cost of Ownership. Met de Quick Start-up technologie maken deze multifunctionals maximaal gebruik van de energie bespaarmodus. Dit zorgt ervoor dat het energieverbruik erg laag is en daardoor zijn de kosten ook lager. Door het automatisch dubbelzijdig afdrukken bespaart u ook op papier.

Eenvoudige bediening

De Ricoh MP C300 is gemaakt uit het perspectief van de gebruiker. Het kleurentouchscreen kan gekanteld worden waardoor u de zichtbaarheid op het display kunt vergroten. Daarnaast heeft het kleurentouchscreen van de Ricoh MP C300 een zeer gebruiksvriendelijke interface. De papierlades zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. Het is met de Ricoh MP C300 zeer eenvoudig om de printinstellingen aan te passen, zowel met de multifunctional zelf als via een andere apparaat.

Mogelijkheden

De Ricoh MP C300 maakt het mogelijk om naar e-mail, FTP, SMB, URL of NCP te scannen. Maar u kunt ook direct vanaf een USB stick of memory card printen. Faxen, e-mailen, scannen naar een folder of naar een USB stick, allemaal in één actie.

<<< Ricoh MP C300 | Ricoh MP C400 >>>

Toners voor de Ricoh MP C300

Extra informatie

Extra informatie

SAP artikelnummer Ricoh MPC300 hofaxnl
Alle merken Ricoh
Nieuwe modellen Nee
Afdruksnelheid 25 - 39 pagina's per minuut
Maximale afdrukformaat A4 (210 x 297mm)
Aantal afdrukken per maand 0 - 5.000
Afdruktechnologie Kleuren Laser

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ricoh MPC300