Even Kennismaken - Documentoplossingen

Aangenaam

Hofax is dé leverancier van printeroplossingen. We zijn een écht familiebedrijf en werken met 20 medewerkers elke dag hard om ú te ontzorgen als het gaat om bedrijfsprinters en documentoplossingen. 

We leveren niet alleen printers!

Wij gaan er juist voor om u te adviseren en ondersteunen als het gaat om de veranderende wereld op het gebied van de bedrijfsprinter. De kantoor printer wordt steeds belangrijker in de digitalering en archivering van uw documenten. We spreken dan zelf ook over de multifunctional, het gaat niet alleen meer over een printer. Scan to mail/ERP/CRM en mappen. U kunt ons ook zien als document specialist. Met onze ervaren en gecertificeerde technici krijgt u de best mogelijke ondersteuning als er een probleem is.  

Begin vandaag met het voorbereiden op de behoefte van morgen

Onze accountmanagers maken gratis een inventarisatieplan, adviseren en maken vrijblijvend een offerte op maat. De bedrijfsprinter wordt dan met het oog op de ontwikkelingen in de toekomst aangeschaft en kan nog jaren mee in uw organisatie. Efficiency en het beter aansluiten op uw bedrijfsprocessen leiden uiteindelijk tot kostenbesparingen. zeker de moeite waard!

We nemen u werk uit handen

Tellerstanden doorgeven, toners bestellen, dat is echt verleden tijd. Met de Hofax printmanager monitoren wij dit voor u. Met een service overeenkomst hoeft u geen dure toners meer op voorraad te houden. Dit houden wij voor u bij. Ons in-house supportcenter is tijdens kantooruren gewoon bereikbaar, u krijgt altijd iemand aan de lijn. U hoeft geen eindelozen telefoonmenu door te spitten, wij houden van persoonlijk contact. De zakelijke printer maken wij bij ons al klaar voor gebruik. Voordat de kantoorprinter bij u wordt afgeleverd, hebben wij 'm al getest. Onze eigen mensen bezorgen de printer op uw locatie en we gaan niet weg voordat de printer aangesloten is en werkt!

Maak nu een afspraak!

 Kennismaken 

 

     Klik op de link en vul het contactformulier in en wij maken graag een afspraak