Steeds meer organisaties zien de voordelen in van een servicecontract op de printer, kopieerapparaat en multifunctional. Er is niets zo vervelend als een printer welke niet meer werkt. Meestal gebeurt dit ook op de momenten dat u de printer juist het hardste nodig heeft. Daarom wensen de meeste organisaties dan ook volledig ontzorgd te worden op het gebied van printing.

 

Servicecontract voor kleine én grote bedrijven

Vaak bestaat er het misverstand dat een serviceabonnement enkel bedoeld is voor de grotere bedrijven, dit is juist niet het geval. Of u bedrijf nu bestaat uit één of een paar medewerkers of honderden medewerkers, het is voor iedereen net zo vervelend als de printer niet meer werkt. Servicecontracten worden voornamelijk afgesloten voor de (economische) levensduur van een printer, kopieermachine of multifunctional. In de regel betekent dit dat het contract met de serviceverlener aangegaan zal worden voor 60 of 72 maanden. Vaak zijn kortere periodes vanaf 12 maanden ook mogelijk. Gedurende deze periode bent u voorzien van:

Een gegarandeerde snelle responsetijd bij eventuele storingen / calamiteiten;

  • Preventief onderhoud;
  • Garantierepararties;
  • Een serviceabonnement op uw printer(s) waarbij alles is inbegrepen, denk hierbij aan alle mogelijke technische onderdelen, toners en andere verbruiksartikelen, voorrijdkosten en de verbruikte uren van de monteur met uitzondering van papier, andere afdrukmedia, stroom en nietjes;
  • Het automatisch aanleveren van toners;
  • Het automatisch uitlezen van tellerstanden t.b.v. de facturatie;
  • Vervangende apparatuur indien een reparatie te lang op zich laat wachten;

Mantelovereenkomst

Bezit u meerdere kopieerapparaten binnen uw organisatie, ongeacht of dit verspreid is over meerdere vestigingen, is het vaak interessant om deze machines in een zogenaamde mantelovereenkomst te plaatsen. Hierdoor maakt het niet uit op welke machine(s) de printvolumes gemaakt worden, ze worden uit één serviceovereenkomst gehaald. Hierdoor voorkom je dat er voor de ene printer bijbetaald dient te worden, terwijl de andere printer een servicecontract heeft met overcapaciteit.

 

Quickscan

Heeft uw eigen organisatie nu het onderhoud van de printers nog in eigen beheer? Laat één van onze collega’s dan eens geheel vrijblijvend een quickscan bij u uitvoeren. Vaak kan er flink bespaard worden door middel van een serviceabonnement ten opzichte van het in eigen beheer uitvoeren van onderhoud. Tevens is uw organisatie dan ook volledig ontzorgd.