Printer reparatie & onderhoud

Bent u op zoek naar een gedegen partij voor een printer reparatie? Of zoekt u wellicht een oplossing voor periodiek onderhoud voor uw kopieerapparaat, bijvoorbeeld de vorm van een onderhoudscontract? Hofax beschikt over een in-house supportcenter en gecertificeerde monteurs die u graag ondersteunen door héél Nederland en België.

Onderhoud

Net als een auto hebben kopieermachines of printers naar verloop van tijd onderhoud nodig. Dit komt de levensduur van de printapparatuur ten goede en kan een hoop ergernis voorkomen. Vaak wordt bij aanschaf of lease van een kopieerapparaat, printer of multifunctional een onderhoudscontract afgesloten. Naast het onderhoud zelf zijn toners vaak ook onderdeel van het contract. Door speciale software wordt dan geregeld dat toners automatisch worden opgestuurd als ze moeten worden vervangen. Wilt u onaangename verassingen op gebied van printer onderhoud ook zoveel mogelijk voorkomen? Laat één van onze accountmanagers contact opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken en laat uw contactgegevens achter in onderstaand formulier.

Reparaties

Is een onderhoudscontract overbodig en bent u juist op zoek naar een eenmalige reparatie van uw kopieerapparaat, printer of multifunctional? Ook dan is Hofax u graag van dienst. Al 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in printapparatuur en onze ervaren monteurs draaien hun handen dan ook niet om voor een reparatie aan uw printer of kopieerapparaat. Neem contact op met ons in-house supportcentrum en ontdek hoe wij u kunnen helpen met reparaties.

Gegevens

* Verplichte velden