A3 Printer


Meer informatie over a3 printer

 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

A3 printer voor uw bedrijf? Bij Hofax heeft u niet alleen de keuze uit A4 printers, maar kunt u ook gaan voor de beste A3 printer die om het dubbele formaat te kunnen printen, namelijk 420 x 297 mm. Een A3 printer biedt de nodige voordelen en is verkrijgbaar in vele varianten.

A3 printer voordelen

Naast het printformaat biedt de keuze voor een A3 printer nog meer voordelen, die hieronder verder worden toegelicht.

  • Lagere kosten per afdruk: een A3 printer is veelal iets duurder, maar dat is ook terug te zien in kwaliteit van de onderdelen. Deze ligt namelijk vaak iets hoger om het grotere printvolume aan te kunnen. Daarnaast is een A3 printer uitgerust met een grotere toner of inkt cartridge en is relatief goedkoper in de aanschaf.
  • Diverse extra afwerkmogelijkheden, zoals extra papierlades, vouwfunctie voor boekjes en perforatie functie.
  • Hogere printsnelheid: een A3 printer is veelal sneller en kan meer pagina’s per minuut afdrukken. Dit geldt zowel voor de eerste afdruk als voor de continue snelheid.

A3 printer scanner

Wilt u naast printen ook op A3 formaat kunnen scannen en misschien zelfs faxen? Kies dan voor een A3 printer scanner, oftewel een A3 all-in-one printer. De beschreven voordelen gelden veelal ook de scanfunctie. Zo is een A3 printer scanner vaak iets sneller en is dit onderdeel van hogere kwaliteit dan bij een A4 printer.

A3 laserprinter kleur?

In veel gevallen is de techniek van een A3 printer gebaseerd op laser, oftewel een A3 laser printer. De reden hiervoor is dat de afdruksnelheid vaak hoger is, afdrukken sneller drogen en er minder onderhoud nodig is. Daarentegen is de A3 laserprinter vaak wel iets minder energiezuinig. Een andere keuze is de mogelijkheid om in kleuren en/of zwart/wit te kunnen printen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het printgedrag. Met een A3 laserprinter kleur kunt u natuurlijk alle kanten op, maar hoe vaak is het daadwerkelijk echt nodig om in kleur te printen?

A3 printer bij Hofax

Bovenstaande informatie over een A3 printer kan u helpen bij de keuze voor een nieuwe A3 printer, maar graag geven u een gedegen persoonlijk advies. Samen bepalen we welke A3 printer het beste bij uw wensen aansluit, welke financieringsvorm het beste past en of u wellicht gebruik wil maken van een service overeenkomst. Neem direct contact met één van onze accountmanagers via het contactformulier of per telefoon op 0416-279871.