OKI C511dn

Schrijf de eerste review over dit productDe C511dn A4-kleuren desktop kleurenprinter is ideaal voor kleine bedrijven en werkgroepen, met een maximum aan rendement en veel kosten besparende functies.Om standaard in duplex, snel en betrouwbaar te printen is dit compacte apparaat geschikt voor bedrijven die professioneel ogende documenten vereisten. Lees Meer...

Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

De C511dn A4-kleuren desktop kleurenprinter is ideaal voor kleine bedrijven en werkgroepen, met een maximum aan rendement en veel kosten besparende functies.

Om standaard in duplex, snel en betrouwbaar te printen is dit compacte apparaat geschikt voor bedrijven die professioneel ogende documenten vereisten.

Zelf in kleur printen bespaard u tijd en geld 
Het gebruik van High Definition digitale LED-technologie levert een ongeëvenaarde afdrukkwaliteit op. In combinatie met veel verschillende media van maximaal 220 g/m2 en de unieke Template Manager van OKI betekent dit dat kleine bedrijven nu zelf een verscheidenheid aan documenten en marketingmaterialen kunnen creëren en afdrukken, zoals visitekaartjes, cd/dvd-etiketten, folders, presentaties en banners met een maximale grootte van 1320mm.

Hogere productiviteit en minder gevolgen voor het milieu 
Deze uitstekende apparaten zijn voorzien van veel functies die de impact op het milieu verkleinen, terwijl zij ook uw doorlopende kosten verminderen. Een reeds ingestelde optie schakelt apparaten uit wanneer zij niet in gebruik zijn. Deze optie is een aanvulling op de slaapstand waarmee u printers deactiveert wanneer ze niet worden gebruikt en weer activeert zodra u een afdruktaak aanvraagt.

Betrouwbaarheid waar u op kunt bouwen 
OKI printers zijn betrouwbaarder doordat er met de LED-technologie minder bewegende onderdelen in de printer zitten. Het is een geruststellende gedachte als u weet dat wij u om deze reden een garantie van 3 jaar kunnen aanbieden op deze modellen.

  • A4 kleurenprinter, 1-20 gebruikers
  • 30ppm in mono en 26ppm in kleur
  • 350 vellen standaard papier capaciteit (uitbreidbaar tot 880 vellen)
  • Host-based (GDI) printertaal emulaties
  • Standaard uitgerust met automatische duplex en netwerkkaart

Extra informatie

Extra informatie

SAP artikelnummer OKI C511dn hofaxnl
Alle merken OKI
Nieuwe modellen Nee
Afdruksnelheid N/B
Maximale afdrukformaat N/B
Aantal afdrukken per maand N/B
Afdruktechnologie N/B

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: OKI C511dn