Ambassadeurs actie Hofax

Meld nu je relatie aan en ontvang 500 euro

Bij Hofax geloven we in de kracht van onze bestaande klanten en relaties. Daarom willen we jou belonen voor het helpen uitbreiden van onze klantenkring.

Ken je iemand anders die baat zou hebben bij onze oplossingen? Meld ze dan nu aan als nieuwe klant en ontvang maar liefst 500 euro!

Hoe werkt het?

  1. Vul het onderstaande formulier in met de contactgegevens van de persoon of organisatie die je wilt aanmelden.
  2. Zodra uw aangedragen contact een contract afsluit bij Hofax, ontvang jij automatisch 500 euro!
  3. Je kunt zoveel contacten aanmelden als je wilt en voor elke nieuwe klant die je aanbrengt, ontvang je opnieuw 500 euro.

Aanmeldformulier

Als Hofax-ambassadeur draag je niet alleen bij aan het succes van ons bedrijf, maar je wordt ook beloond voor je inspanningen. Dus waar wacht je nog op? Vul het formulier in en verdien vandaag nog een beloningen van 500 euro! Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij sturen u alleen een e-mail als we u op het telefoonnummer niet kunnen bereiken
Geen zorgen, we gebruiken uw gegevens alleen om contact op te nemen over onze producten en diensten. Wij delen geen informatie met andere partijen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Bijzonderheden actie

Voor deze actie gelden onderstaande regels:

  • De contractduur moet minimaal 60 maanden zijn en in het contact moet minimaal 1 printer en/of multifunctional opgenomen zijn.
  • (oud) medewerkers van de Hofax of van een aan Hofax gelieerde organisatie zijn uitgesloten van deze actie
  • Nieuwe klanten mogen afgelopen drie jaar geen contract hebben gehad bij Hofax of bij een aan Hofax gelieerde organisatie. Ook mag er afgelopen 12 maanden geen prijsopgave of offerte voorstel verstuurd zijn.
  • Hofax behoudt zich het recht voor om contractaanvragen af te keuren (bijvoorbeeld indien klanten niet door een kredietcheck komen of indien bedrijfsactiviteiten van klanten niet verenigbaar zijn met de opvattingen van Hofax). Indien er hierdoor geen sprake is van een contract, komt de aanvrager ook niet in aanmerking voor een beloning.
trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Lees alles over MVP