Umango

Op zoek naar de meest ideale scanoplossing? Umango helpt je efficienter te werken als het gaat om scanflows naar verschillende applicaties. Daarnaast is Umango volledig te integreren in Papercut MF.

Met Umango kun je ook OCR en documentconversie bieden op merken van multifunctionals die nog niet worden ondersteund door de geïntegreerde scanfunctie van PaperCut MF.

Slim Printen van Hofax maakt hieraan een einde. Wij analyseren wat er nodig is aan printers binnen uw organisatie en installeren de printers op strategische plaatsen. Uw medewerkers kunnen overal printen, ook vanuit een mobiel device, en de print komt uit de dichtstbijzijnde printer naar keuze.

De belangrijkste functies van Umango

 • Scan naar e-mail. Met behulp van het e-mailadres van de afzender kun je eenvoudig pdf-documenten, Word- of Excel-bestanden terugvinden. Ook het doorsturen naar andere e-mailadressen is heel eenvoudig.
 • Scan naar basismap. Scan een document op de multifunctional en stuur deze direct naar jouw basismap. De map is geconverteerd naar jouw vooraf geconfigureerde bestandstype.
 • Detectie van blanco pagina’s. Het algoritme van Umango is uiterst nauwkeurig. Dit maakt dat Umango blanco pagina’s kan detecteren, inclusief filters voor resolutie, detectie van paginarichting, verscherping, verwijderen van randen, rechtzetten en meer.
 • Eenvoudige installatie. Umango in combinatie met PaperCut MF kunnen binnen enkele minuten worden geconfigureerd en ingesteld met minimale vereisten. Je hoeft niet iedere multifunctional afzonderlijk te configureren wanneer je met PaperCut MF gaat werken.
 • Beveiliging. Het is mogelijk om Umango in combinatie met PaperCut MF gezamenlijk te volgen en te bepalen wie wat en waar scant.
 • Umango in combinatie met PaperCut MF

  Umango kan gebruik van PaperCut MF’s geïntegreerd scannen om krachtige OCR-integratie, documentconversie en routeringstools te bieden. Met Umango kun je gescande documenten omzetten in een breed scala aan indelingen, waaronder Word, Excel en doorzoekbare PDF/A voor tekst, die rechtstreeks naar jouw basismap, e-mailadres, gedeelde afdelingsmap en verschillende andere locaties, waaronder SharePoint, kunnen worden afgeleverd.

  Umango, in combinatie met PaperCut MF, is de ideale oplossing om de PaperCut MF geïntegreerde scanfunctie te verbeteren om scan- en documentconversie-opties rechtstreeks vanaf de multifunctional te bieden.

  Aan de slag met Umango met behulp van Hofax

  Wil jij profiteren van optimaal printgemak binnen jouw organisatie? Hofax biedt oplossingen en geeft graag advies. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te inventariseren.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Lees alles over MVP