Document management

Bij Hofax ben je aan het juiste adres voor alle mogelijk denkbare document solutions voor jouw kantoor. Of het nu gaat om printen, presenteren, kopiëren, onderhoud of service, voor vrijwel elke uitdaging hebben wij een passende oplossing. Ontdek onze document solutions vandaag nog.

Met de document solutions van Hofax bespaar je tijd en/of geld, verhoog je de productiviteit en heb je meer impact op jouw klanten. Ontdek de mogelijkheden.


Ontdek document management oplossingen van Hofax:
ControlSuite
Umango

Multifunctionals

Een efficiënte en veilige productie van documenten is essentieel voor het managen van een organisatie. Om de productiviteit te verhogen en jouw organisatie te voorzien van een soepele workflow biedt Hofax de beste multifunctionals aan.

Onze multifunctionals zijn niet alleen energie-efficiënt voor het verlagen van jouw verbruikskosten, maar ze zijn ook uit te breiden om aan de groeiende behoeften te voldoen.

Printkosten beheer

Bedrijfsprocessen moeten steeds sneller en efficiënter. Daarnaast moet daar waar mogelijk geld worden bespaard. Er moet meer waarde uit de bedrijfsmiddelen worden gehaald. Maar het is alleen mogelijk om jouw printkosten te beheren wanneer deze ook daadwerkelijk meetbaar zijn.

Met de juiste software heb je inzicht in het printgedrag van jouw organisatie. Zo heb je snel een overzicht van de kosten en kun je op een proactieve wijze jouw print- en kopieertaken te monitoren en beheren. Dit maakt het mogelijk om kosten te besparen.

Document beheer

De daadwerkelijke kosten van documenten binnen jouw organisatie liggen niet in het produceren ervan, maar in het beheren. Iedere keer dat er nieuwe documenten worden gebruikt, wordt de werkstroom complexer.

Denk bij documentbeheer aan het opvragen van documenten, het indexeren, archiveren, verspreiden en het terugvinden. Met het juiste systeem heb je overzicht in jouw document beheer.

Kiezen voor de document solutions van Hofax

Ben jij op zoek naar de juiste document solution voor jouw organisatie? Hofax biedt oplossingen en geeft graag advies. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te inventariseren.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Lees alles over MVP