Bitdefender

Cyberaanvallen komen in veel verschillende soorten en maten. Hackers kunnen tegenwoordig je systeem al binnendringen door het sturen van een simpel mailtje. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de meeste organisaties ervoor kiezen gebruik te maken van een cyber security oplossing die je hier tegen beschermt. Wil jij je cyberveiligheid verbeteren? Lees dan vooral verder wat Hofax met gebruik van Bitdefender voor je kan betekenen.

De online wereld is in de afgelopen jaren cruciaal geworden om zaken te doen. Zo werken veel bedrijven continu via de cloud en staat daar veel data in opgeslagen. Het laatste dat je wilt, is dat jouw gevoelige data en bedrijfsinformatie mikpunt is geworden van een cyberaanval en verdwenen of gestolen is. Door het gebruiken van Bitdefender kun je je tegen dit doemscenario goed beschermen. En zelfs meer dan dat, ook je apparaten zijn goed beveiligd met Bitdefender!

Wat is Bitdefender?

Bitdefender is een antiviruspakket dat kan helpen jouw organisaties’ informatie veilig te houden en zorgt voor optimaal gebruik voor het werken in de cloud. Hierdoor kun je veilig surfen op het internet en zijn gegevens beschermt tegen phishing en meer. Voor bedrijven heeft Bitdefender een bedrijfsoplossing genaamd GravityZone. Deze antivirus software kan aangeschaft worden voor kleine bedrijven, medium tot grote ondernemingen of managed service providers. Benieuwd welk pakket bij jouw organisatie past? Hofax kan je ondersteunen bij het installeren, hosten en kiezen van de juiste oplossing. Samen werken wij naar het verbeteren van jouw cyber security.

  De voordelen van Bitdefender

  Afhankelijk van welk pakket het beste past bij jouw organisatie, kan Bitdefender een groot scala aan krachtige beveiligingsstrategieën toepassen. Zo zie je hieronder een overzicht van de vele voordelen van Bitdefender;

  • Management Opties: Lokaal & In de Cloud
  • Geavanceerde Threat Intelligence
  • Network Attack Defense
  • Proces Inspecteur
  • Automatisch Desinfecteren en Verwijderen
  • Geavanceerde Anti-Exploi
  • Ransomware-beperking
  • Premium Ondersteuning en meer.

  Elk antivirus software pakket van Bitdefender brengt een bescherming van meerdere lagen. Elk pakket beschikt over machine learning, geavanceerde heuristiek, signatures, Firewall en Apparaat Controle. De software van Bitdefender dekt servers en desktops. Let wel op dat de servers niet meer dan 30% van alle eenheden in beslag nemen.

  Verbetering van je Cyber Security

  Door het implementeren van een antivirus software programma, kun je jouw werk computer, laptop, tablet, telefoon of ander apparaat beschermen tegen malware. Op deze manier voorkom je dat gegevens van je organisatie of klanten op verkeerde plekken terecht komen. Door je cyber security te verbeteren, verbeter je tevens ook de betrouwbaarheid van je organisatie.

  Aan de slag met Bitdefender met behulp van Hofax

  Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met het implementeren van Bitdefender binnen jouw organisatie? Hofax biedt oplossingen en geeft graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Wil jij nu helemaal niet meer druk maken om het printerpark binnen jouw organisatie? Hofax is de #1 in documentoplossingen en bieden graag hun printmanager aan.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Lees alles over MVP