ControlSuite

Multifunctional

ControlSuit van Hofax is een opstap voor al jouw digitale transformatie initiatieven. Door je multifunctionals uit te breiden met intelligente automatiseringsmogelijkheden die verbinding maken met bedrijfssystemen, biedt ControlSuite verhoogde efficiëntie en productiviteit aan, terwijl de documentbeveiliging wordt gemaximaliseerd.

Capture-, print- en mobiele workflows worden verbeterd met een interactief voorspellend analysedashboard en bieden een uniforme gebruikservaring in een omgeving met meerdere apparaten en software.

De mogelijkheden van ControlSuite

  • Geautomatiseerde, op inhoud gebaseerde, workflows. Geavanceerde vastleg mogelijkheden transformeren workflows digitaal, waardoor de efficiëntie en productiviteit toenemen en veilige mobiele vastlegging mogelijk wordt gemaakt.
  • Geïntegreerd, flexibel en schaalbaar. Een oplossing voor bedrijven van elke omvang, met flexibele pakketten. ControlSuite levert waarde die is afgestemd op jouw behoeften op zowel korte- als lange termijn. Dit maakt groei van print tot capture mogelijk.
  • Een uniforme gebruikerservaring. Krijg een naadloze en consistente gebruikerservaring met een uniforme cliënt voor printen, vastleggen en mobiliteit op alle apparaten. Ervaar maximale gebruikersgemak en uitvoerbeveiliging.

Waarom kiezen voor ControlSuite

  • Maximale beveiliging. Zorg voor documentbeveiliging met contentbewuste workflows. Zorg voor audit trails met een informatieketen.
  • Naleving van beveiliging waarborgen. Pas consistente bedrijfsregels en gegevensbeschermingsbeleid toe, zoals een automatische redactie, watermerken en op regels gebaseerd afdrukken van documenten.
  • Versnel je werksnelheid en verhoog de productiviteit. Verhoog de productiviteit en efficiëntie met automatisering van de workflow voor document vastlegging. Verrijk de informatiekwaliteit, verhoog de nauwkeurigheid en verminder foutgevoelige handmatige taken.
  • Verbind workflows met cloudapplicaties. Benut hogere beveiligingsniveaus en verbeter de efficiëntie wanneer capture-workflows worden geïntegreerd met cloudgebaseerde oplossingen.

Aan de slag met ControlSuite met behulp van Hofax

Wil jij profiteren van optimaal printgemak binnen jouw organisatie? Hofax biedt oplossingen en geeft graag advies. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te inventariseren.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Lees alles over MVP