BizHub Secure

Datalekken vormen een steeds groter probleem. De consequenties zijn ook veel groter geworden door verandering in de wetgeving. Konica Minolta weet dat de bescherming van gegevens essentieel is voor uw organisatie. Daarom hebben zij BizHub Secure ontwikkelt. Deze software beschermt uw multifunctionele apparaten op het hoogste niveau.

Wat dekt BizHub Secure?

De volgende functies zijn opgenomen in BizHub Secure:

  • Het beheerderswachtwoord wijzigen.
  • Versleutel de volledige inhoud van jouw BizHub-harddisk met encryptie.
  • Creëer een veilig alfanumeriek wachtwoord om je BizHub harde schijf te blokkeren.
  • Elimineer elk spoor van gegevens, zelfs nadat ze zijn verwijderd met Temporary Data Overwrite.
  • Tijd dat jouw BizHub multifunctioneel apparaat om al het materiaal dat zich in elektronische mappen bevindt automatisch te modelleren.

De veiligheid van jouw multifunctionals met BizHub Secure

Nog niet eerder is het zo belangrijk geweest om gegevens goed beveiligd en beschermd te hebben. Daarom staat veiligheid steeds vaker bovenaan de agenda van bedrijven. Maar een veiligheidskloof wordt in het debat vaak genegeerd: Het multifunctionele systeem (MFP) voor printen, faxen, scannen en kopiëren. We laten zien waarom MFP-systemen ook moeten worden geïntegreerd in het bestaande veiligheidsconcept.

Aan de slag met BizHub Secure met behulp van Hofax

Wilt u profiteren van optimaal printgemak i.c.m. een hogere mate van document veiligheid binnen uw organisatie? Hofax biedt oplossingen en geeft graag advies. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te inventariseren.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Lees alles over MVP