Papercut MF

Multifunctional

Optimaal gebruik maken van jouw afdrukomgeving op kantoor? Papercut MF past binnen jouw organisatie en niet andersom. Configureer alles exact zoals jij het wilt. Hofax zorgt ervoor dat het afdrukgedeelte werkt zoals jij wilt en wanneer je maar wilt.

De voordelen van Papercut MF

  • Afdrukken met mobiele apparaten en met BYOD apparaten. Er is ondersteuning aanwezig voor beheerde en BYOD-systemen. Je kunt afdrukken vanaf Chromebooks, Android-, MacOS-, iOS- en Windows apparaten.
  • Geautomatiseerde afdrukwachtrijen. Push de juiste afdrukwachtrijen en printerstuurprogramma’s naar zwevende gebruikers, ongeacht waar ze zijn.
  • Gebruiksvriendelijke afdrukvrijgave. Druk af naar één wachtrij en haal de afdruk op bij een printer met de simpele ‘tikken-en-vrijgeven’-workflow. Deze wordt mogelijk gemaakt door follow-me printing.

Bewaar je gegevens veilig met Papercut MF

De beveiliging van PaperCut MF maakt van jouw gemoedsrust een prioriteit. Fysieke maatregelen beschermen documenten gedurende hun hele levenscyclus – en end-to-end-versleuteling houdt gegevens zo veilig als mogelijk.

  • Voor: toegangsbeheer. Autoriseer gebruikers om te beheren door wie, wanneer en hoe wordt afgedrukt. Maak een link met AD, eDirectory, LDAP of Cloud-directories.
  • Tijdens: veilige vrijgave. Gebruik de combinatie van identiteitskaarten en geïntegreerde MFD-software voor snel ‘tikken-en-vrijgeven’ van afdruktaken.
  • Na: watermerken. Bevorder het verantwoordelijk omgaan met documenten door een watermerk met de gebruikersnaam of een digitale handtekening toe te voegen.

Bekijk ook de mogelijkheden van Papercut Hive

Aan de slag met Papercut MF met behulp van Hofax

Wil jij profiteren van optimaal printgemak binnen jouw organisatie? Hofax biedt oplossingen en geeft graag advies. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te inventariseren.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Lees alles over MVP