Canon printer

Bekijk hieronder ziet u slechts een selectie Canon printers voor zakelijk gebruik. Neem contact op voor meer informatie over andere modellen of vraag direct een offerte aan via het offerte formulier.

Meer informatie over canon printer

 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Dé Canon printer bij Hofax

Op het gebied van professionele printers zijn er diverse spelers actief, waaronder Ricoh, Xerox, Konica Minolta en dus ook Canon. Hofax werkt al jaren samen met de grote spelers en garandeert betrouwbare copiers met een hoog service niveau. Afhankelijk van uw wensen is een Canon printer wel of niet de beste keuze en daar helpen wij u natuurlijk graag bij.

Canon multifunctional eigenschappen

Een Canon multifunctional is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en verschilt onder andere in:

Kleur: een Canon kopieermachine is zowel verkrijgbaar in zwart/wit als kleur. Let op, ook het aantal kleuren is verschillend.

  • Printsnelheid: de printsnelheid van een Canon printer varieert van ongeveer 10 tot wel 100 pagina’s per minuut.
  • Papierformaten: vooral het verschil tussen een Canon A4 printer en Canon A3 printer is een belangrijke keuze.
  • Hoofdfuncties: Canon printer all in one of alleen de printerfuncte, scanfunctie of kopieerfunctie?

Dit zijn slechts een aantal belangrijke punten voor de aanschaf van een eventuele Canon printer, maar denk ook aan bijvoorbeeld het stroomverbruik, opwarmtijd, dubbelzijdige printfunctie en papiercapaciteit. De Canon imageRUNNER ADVANCE serie wordt hierbij veel ingezet voor zakelijke doeleinden

Canon kopieermachine onderhoud en service

Wilt u dat technische issues bij uw Canon copier snel zijn opgelost? In veel gevallen wordt bij de aanschaf van een Canon multifunctional dan ook een serviceovereenkomst afgesloten, zodat u zorgeloos kunt printen, scannen en kopiëren. Bij Hofax kunt u hierbij bouwen op ons in-house supportcenter met ervaren technici die altijd voor u klaar staan. Wij regelen hierbij alle randzaken voor uw Canon kopieermachine en schakelen rechtstreeks met Canon indien nodig.

Canon printer kopen bij Hofax

p>Bij Hofax kunt u online enkele Canon printers bekijken, maar dit is slechts een klein aandeel van de Canon printers waaruit u kunt kiezen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Canon printer? Neem dan direct contact met één van onze accountmanagers via het contactformulier of per telefoon op 0416-279871.