Ricoh MP C306ZSP

Schrijf de eerste review over dit product

Wenst u ook binnen uw kantoor op efficiënte wijze om te gaan met uw print- en documentstromen? De Ricoh MP C306 kan u hier mee helpen.

.

Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Ricoh MP C306ZSP

De Ricoh is de nieuwste krachtpatser uit de Ricoh Familie en is de opvolger van de Ricoh MP C305ook al blijft deze laatste voorlopig nog leverbaar. De Ricoh MP C306 is een compacte alleskunner die zich onderscheid van de concurrentie op het gebied van gebruiksgemak. Met zijn 10,1 inch touchscreen is de Ricoh MP C306 eenvoudig te bedienen als een tablet.

Het kernwoord is besparing, in zowel ruimte als kosten!

Naast gebruiksgemak onderscheidt de MP C306 zich op besparing, deze krachtpatser is namelijk compact en geruisloos. Hij kan daarom in iedere ruimte geplaatst worden, zelfs in een vergaderruimte zonder dat u hiervan hinder zal ondervinden. Zo haalt u meer uit uw waardevolle kantoorruimte. Daarnaast is de gehele multifunctional productlijn van Ricoh als beste beoordeeld door BLI-Buyers Lab in onder andere de categorie “Most Energy-Efficient”. De Ricoh MP C306 staat garant voor kostenbesparing door zijn zeer lage CO2-uitstoot en ruimte besparende vormgeving.

Standaard specificaties Ricoh MP C306
  • Opwarmtijd van 25 seconden
  • 2GB standaard werkgeheugen
  • Harde schijf opslag van 320GB
  • Eerste afdruk vanaf 7,2 seconden
  • Afdrukresolutie van 1200x1200 dpi
  • Afdrukken tot 30 pagina’s per minuut
  • Standaard geschikt voor Apple Devices

Het 10,1 inch Touchscreen

De MP C306 is uitgerust met een 10,1 inch touchscreen die net zo gemakkelijk te bedienen is als een tablet, hierdoor heeft u de mogelijkheid om zelf uw menu in te richten met de apps die door u het meest gebruikt worden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet af te drukken of ernaar toe te scannen. Dit is mogelijk door middel van de Ricoh Smart Device Connector.

Configuratie mogelijkheden

De MP C306 heeft standaard een papier invoercapaciteit van 350 vel. Met de standaard van 350vel en een handinvoer van 100vel voor de zwaardere papiersoorten. Daarnaast is de MP C306 uit te breiden met twee laden van 500vel. Waardoor het maximum van 1350vel bereikt wordt en u meer dan voldoende mogelijkheden heeft om de multifunctional te voorzien van uw briefpapier, printpapier en papier voor intern gebruik.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen voor de Ricoh MP C306ZSP.

Toners voor de Ricoh MP C306

Extra informatie

Extra informatie

SAP artikelnummer Ricoh MP C306ZSP
Alle merken Ricoh
Nieuwe modellen Ja
Afdruksnelheid 25 - 39 pagina's per minuut
Maximale afdrukformaat A4 (210 x 297mm)
Aantal afdrukken per maand 0 - 5.000
Afdruktechnologie Kleuren Laser

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ricoh MP C306ZSP