Ricoh MPC305

Schrijf de eerste review over dit product


De Ricoh  MPC305SPF bieden u alle functies die u nodig heeft op het gebied van afdrukken, scannen en kopiëren in kleur, gewoon vanaf uw werkplek. De bediening van het systeem is eenvoudig gemaakt door het kantelbare 4,3 inch kleuren touchscreen display. Lees Meer...

Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

De Ricoh MPC305 biedt u alle functies die u nodig heeft op het gebied van afdrukken, scannen en kopiëren in kleur, gewoon vanaf uw werkplek. De bediening van het systeem is eenvoudig gemaakt door het kantelbare 4,3 inch kleuren touchscreen display. Ricoh’s nieuwe platform met de gloednieuwe GWNX-controller biedt u dezelfde functionaliteiten als die van de nieuwe A3-systemen. Het eenvoudige kubusdesign bespaart u ruimte, omdat de MP C305SP/ MPC305SPF kleiner is dan vergelijkbare multifunctionals.

Voordelen van de Ricoh MP C305

  • Eenvoudig in het gebruik
  • Zeer productief
  • Hoogwaardig scannen
  • Limietinstelling & dubbelzijdig
  • Laag energieverbruik
  • Standaard faxen (MP C305SPF)

Specificaties van de Ricoh MP C305

De Ricoh MP C305 heeft een printsnelheid van 31 pagina’s per minuut en print een eerste afruk binnen 6,9 seconden in zwart-wit en binnen 10,8 seconden in kleur. Met een korte opwarmingstijd van minder dan 23 seconden heeft u dus binnen een korte tijd uw documenten afgedrukt. Naast een maximale papiercapaciteit van 1.350 vellen heeft de Ricoh MP C305 ook nog de optie voor twee extra papierlades die u bijvoorbeeld van briefpapier of kopieerpapier kunt voorzien. De Ricoh MP C305 gebruikt maar 1W in de slaapmodus en herstelt binnen 10 seconden.

Efficiënt werken met de Ricoh MP C305

De Ricoh MP C305 is een gebruiksvriendelijke multifunctional waarmee u efficiënt kunt werken. U kunt bijvoorbeeld gebruikers of werkgroepen uitsluiten zodat er niet onnodig geprint wordt. Gebruikers kunnen ook onderweg met hun smartphone eenvoudig printen door een applicatie te downloaden. U kunt met de Ricoh MP C305 de printstatistieken per gebruiker zien. De Ricoh MP C305 laat precies zien hoeveel een gebruiker print, maar ook hoeveel de gebruiker in kleur of dubbelzijdig print. Met behulp van deze statistieken kunt u uw printactiviteiten beter beheren zodat u op papier en kosten kunt besparen.

Extra informatie

Extra informatie

SAP artikelnummer Ricoh MPC305 hofaxnl
Alle merken Ricoh
Nieuwe modellen Ja
Afdruksnelheid 25 - 39 pagina's per minuut
Maximale afdrukformaat A4 (210 x 297mm)
Aantal afdrukken per maand 0 - 5.000
Afdruktechnologie Kleuren Laser

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ricoh MPC305