Konica Minolta Bizhub C284e

Schrijf de eerste review over dit product


De Konica Minolta Bizhub C284 heeft meer gebruiksgemak dankzij het nieuwe, 9 inch kleuren touchscreen, waarbij eenzelfde bediening geldt als bij de huidige smart devices.Verhoogde efficiëntie bij het voorbereiden van kleinere, complexe kopieer, print, scan-en faxopdrachten door aanpassing van het MFP panel en de printerdriver instellingen aan de wensen van de gebruiker. Lees Meer...

Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Konica Minolta Bizhub C284e

Deze milieuvriendelijke multifunctional beschikt over nieuwe groene technologieën die het energieverbruik beperken. De Konica Minolta Bizhub C284e biedt u veel gebruiksgemak dankzij het 9 inch kleuren touchscreen, die u zelf aan kunt passen. Met een printsnelheid van 28 pagina’s per minuut is de Konica Minolta Bizhub C284e uiterst geschikt op kantoren en andere werkplekken.

De Konica Minolta Bizhub C284e kan naast printen ook kopiëren, scannen en optioneel faxen. U kunt A5, A4 en (SR)A3 papier printen met de Konica Minolta Bizhub C284e. Een eerste zwart-wit document wordt in 5,9 seconden afgedrukt en een eerste kleurendocument in 7,7 seconden.

Productieve documentoplossing

Met de Konica Minolta Bizhub C284e kunt u hard copy documenten in een paar minuten omzetten naar een PDF bestand, en met een optionele toevoeging zelfs naar Word, Excel of Powerpoint bestanden. De Bizhub C284e heeft een standaard scansnelheid van 80 pagina’s per minuut en kan optioneel tot 160 pagina’s per minuut scannen. Door de korte opwarmingstijd van 20 seconden, is deze multifunctional vrijwel meteen gereed om te printen.

Gebruiksvriendelijke multifunctional

De Konica Minolta Bizhub C284e is een van de meest gebruiksvriendelijke multifunctionals. Deze multifunctionals ontwaken automatisch uit de slaapmode wanneer uw hand naar het touchscreen beweegt. Het touchscreen heeft veel weg van een tablet en is daardoor door iedereen gemakkelijk te gebruiken. De Konica Minolta Bizhub C284e is voorzien van de award winnende My Tab functie die gebruikers toestaat om hun favoriete printfuncties te selecteren. Om de integratie met andere software te vereenvoudigen kunt u de Konica Minolta Bizhub C284e vanaf het touchscreen met internet verbinden.

Optionele functies

Met een finisher kunt u nog meer met de Konica Minolta Bizhub C284e. Zo kunt u uw documenten laten nieten of zelfs complete boekjes produceren. Daarnaast kunt u ook documenten laten vouwen en documenten laten perforeren, zo dat u dat zelf niet meer hoeft te doen. Als laatste optie kunt u ook banners, met een maximale lengte van 1,2 meter, afdrukken met de Konica Minolta Bizhub C284e.

Extra informatie

Extra informatie

SAP artikelnummer Konica Minolta Bizub C284e hofaxnl
Alle merken Konica Minolta
Nieuwe modellen Nee
Afdruksnelheid 25 - 39 pagina's per minuut
Maximale afdrukformaat A3 ( 297 x 420mm)
Aantal afdrukken per maand 10.000 - 25.000
Afdruktechnologie Kleuren Laser

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Konica Minolta Bizhub C284e