Konica Minolta Bizhub C364e

Schrijf de eerste review over dit product


Meer gebruiksgemak dankzij het nieuwe, 9 inch kleuren touchscreen, waarbij eenzelfde bediening geldt als bij de huidige smart devices.Verhoogde efficiëntie bij het voorbereiden van kleinere, complexe kopieer, print, scan-en faxopdrachten door aanpassing van het MFP panel en de printerdriver instellingen aan de wensen van de gebruiker. Lees Meer...

Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Konica Minolta Bizhub C364e

De Konica Minolta Bizhub C364e combineert kleur en zwart-wit printen en kopiëren met uitgebreide communicatiemogelijkheden in kostenbesparende systemen die indrukwekkende snelheden, geweldige kwaliteit en flexibiliteit bieden. De Konica Minolta Bizhub C364e is sneller, slimmer en beter.

De Bizhub C364e heeft een nieuw bedieningspaneel met een 9-inch SmartTouch kleurenscherm waardoor deze multifunctional. zeer gemakkelijk in gebruik is. Daarnaast kunt u printen en scans ontvangen met een mobiel apparaat, altijd en overal waar u bent.

De Konica Minolta Bizhub C364e heeft een printsnelheid van maar liefst 36 pagina’s per minuut voor A4 papier en 18 pagina’s per minuut voor A3 papier. De Bizhub C364e is een milieuvriendelijke multifunctional door het lage energieverbruik, waardoor de kosten laag blijven.

De opstarttijd van de Bizhub C364e bedraagt minder dan 20 seconden en na 5,3 seconden komt de eerste afdruk uit de multifunctional. De Konica Minolta Bizhub C364e kan van verschillende finishers worden voorzien om bijvoorbeeld boekjes te maken en documenten te vouwen, nieten of perforeren. Met de Bizhub C364e kunt dubbelzijdig scannen tot wel 160 pagina’s per minuut en direct naar FTP of e-mail.

Documenten kunnen in verschillende formaten afgedrukt worden. Zo kunt u A6, A5, A4 en A3 papier printen, maar ook SRA3 en banners met een maximale lengte van 1,2 meter.

Vraag hier direct een offerte aan voor de Konica Minolta Bizhub C364e. Één van onze accountmanagers zal dan contact met u opnemen.

Extra informatie

Extra informatie

SAP artikelnummer Konica Minolta Bizhub C364e hofaxnl
Alle merken Konica Minolta
Nieuwe modellen Nee
Afdruksnelheid 25 - 39 pagina's per minuut
Maximale afdrukformaat A3 ( 297 x 420mm)
Aantal afdrukken per maand 10.000 - 25.000
Afdruktechnologie Kleuren Laser

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Konica Minolta Bizhub C364e