Printers voor de zorg

Vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt zorgen voor een enorme uitdaging op het vlak van efficiency in de zorgsector.

Vanuit onze jarenlange ervaring weten we welke belangen er spelen maar ook waar kansen liggen om efficiënter te werken zonder dat het de zorgkwaliteit beïnvloedt.

Onze betrouwbare oplossingen helpen kosten te besparen en veiligheid te verbeteren en zorgen ervoor dat u meer tijd kunt besteden aan patiëntenzorg. Hofax heeft een breed scala aan printoplossingen voor medische professionals, waarvoor de volgende aspecten doorslaggevend zijn:

  • Snel en efficient
  • Gemakkelijk te koppelen met veelgebruikte soft- en hardware
  • Privacy en veiligheid van de patiënt gewaarborgd

Etikettering en labels

Onze labelprinters bieden uitgebreide mogelijkheden en kunnen uitgerust worden met een oplaadbare batterij en een draadloze netwerkinterface. Hierdoor is het mogelijk om draadloos te printen vanaf een trolley of elke flexibele werkplek.

PDC printer voor polsbandjes

Polsbandjes verhogen de veiligheid, voorkomen identificatieproblemen en maken administratie efficiënter. Onze Brother TD-2130NHC PDC printer voor polsbandjes maakt gebruik van de gespecialiseerde TrustSense™ materialen, die speciaal voor de zorgsector ontwikkeld zijn door PDC. Deze uitermate flexibele printer kan voorzien worden van een oplaadbare accu en aansluitingen via USB, UTP netwerkkabel, Wi-Fi en bluetooth. Ook printen vanaf een smartphone of tablet behoort tot de mogelijkheden.

Pharmacom printer voor apothekers en praktijkhouders

Wij leveren een ruim assortiment aan Brother printers met geïntegreerde lettertypen, zodat er direct vanuit de software van het apotheekinformatiesysteem (AIS) van Pharmacom symbolen en barcodes afgedrukt kunnen worden. Ook het logo van uw apotheek of praktijk kan daarmee gelijktijdig op documenten afgedrukt worden.

Beveiliging van persoonsgegevens

Vrijwel nergens is de beveiliging van persoonsgegevens zo essentieel als in de zorgsector. Het sturen van een printopdracht met persoonsgegevens naar een centrale printer stuit dan ook op bezwaren. Ook daarvoor bieden wij op de zorg toegespitste oplossingen. Met een NFC ID-kaart of PIN-code kunnen printopdrachten bij de centrale printer alleen door de rechtmatige gebruiker worden vrijgegeven en afgedrukt.

Service afgestemd op de zorg

Een apparaat kan helaas kapot gaan maar patiënten mogen daarvan niet de dupe worden. Hofax begrijpt dat service op het juiste moment op de juiste plaats daarom cruciaal is. Niet voor niets waarderen klanten ons met een 9 op Feedback Company.