Ricoh MPC3003

Ricoh MPC3003

Wenst u ook binnen uw kantoor op efficiënte wijze om te gaan met uw print- en documentstromen? De Ricoh MPC3003 kan u hier mee helpen Lees verder ...

Hofax Support

Vragen?
Neem contact op met onze specialisten

0416-279871
Hofax support

Vragen?
Neem contact op met onze specialisten

0416-279871

Snelle levering

Snelle levering

30+ jaar ervaring

30+ jaar ervaring

24/7 support

24/7 support

Duurzame printers

Duurzame printers

Specificaties Ricoh MPC3003

SAP artikelnummer Ricoh MPC3003
Merk Ricoh
Afdruksnelheid 25 - 39 pagina's per minuut
Maximale afdrukformaat A3 ( 297 x 420mm)
Aantal afdrukken per maand 10.000 - 25.000
Afdruktechnologie Kleuren Laser

Kenmerken

Opwarmtijd van minder dan 19 seconden
Zeer snelle eerste afdruk binnen 4,6 seconden
Automatisch dubbelzijdig printen
Automatisch dubbelzijdig scannen tot 80 pagina’s per minuut
Printen van A5 tot A3 formaat (optioneel SRA3)
Flexibele papierverwerking van 52 – 300 grams papier
Standaard scannen naar e-mail en scannen naar folder
Hofax Support

Vragen?
Bel onze printspecialist

0416 - 27 98 71 Of bel mij terug
Hofax support

Vragen?
Contact dan onze printspecialisten

0416-279871 Of bel mij terug
Snelle levering uit voorraad
30+ jaar ervaring
24/7 support
Duurzame printers

Ricoh MPC3003

Wenst u ook binnen uw kantoor op efficiënte wijze om te gaan met uw print- en documentstromen? De Ricoh MPC3003 multifunctional kan u hier mee helpen. De Ricoh MPC3003, ook wel bekend als de Ricoh MPC3003sp, kan standaard printen, kopiëren en scannen. Met een snelheid van 30 pagina’s per minuut kan deze printer zowel zwart/wit als kleuren documenten verwerken met een professioneel en kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

Standaard specificaties Ricoh MPC3003

 • Opwarmtijd van minder dan 19 seconden
 • Zeer snelle eerste afdruk binnen 4,6 seconden
 • Automatisch dubbelzijdig printen
 • Automatisch dubbelzijdig scannen tot 80 pagina’s per minuut
 • Printen van A5 tot A3 formaat (optioneel SRA3)
 • Flexibele papierverwerking van 52 – 300 grams papier
 • Standaard scannen naar e-mail en scannen naar folder


Slim documenten verwerken met de Ricoh MPC3003

De Ricoh MPC3003 is voorbereid op allerlei slimme documentoplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld in combinatie met eCopy Sharescan allerlei vooraf gedefinieerde scan routes maken waardoor gescande documenten automatisch op de juiste locatie binnen het bedrijfsnetwerk afgeleverd kunnen worden. Deze gescande documenten kunnen tevens op tekst doorzoekbaar gemaakt worden (OCR) en zelfs barcodes herkennen. Klik hier voor meer informatie over eCopy Sharescan.


Configuraties Ricoh MPC3003

De Ricoh MPC3003 kan volledig op uw wensen afgestemd worden.

 • Zo is het mogelijk om kant en klare boekjes te produceren met de bookletfinisher.
 • Kunt u de MPC3003 voorzien van diverse papiersoorten zoals briefpapier, kopieerpapier en A3 papier wanneer u kiest voor het gebruik van meerdere papierlades.
 • Kunt u op uw computer instellen of uw document van twee- of viergaats perforatie voorzien moet worden.
 • Is het mogelijk om faxen te ontvangen, versturen en zelfs digitaal door te sturen naar uw e-mail bij gebruik van een faxmodule.


Follow me / Follow you

Maakt u binnen uw organisatie gebruik van meerdere multifunctionals? Of wenst u gebruik te maken van meerdere Ricoh MPC3003’s? Dan is het goed om te weten dat deze multifunctional volledig is voorbereid op het printen volgens het follow me / follow you principe.

Hierdoor is het mogelijk om op ieder gewenst tijdstip, op iedere multifunctional uw printopdrachten op te halen binnen de organisatie. De organisatie heeft hierdoor een hogere efficiency, lagere printkosten en minder papierverbruik. Printen via deze manier kan op jaarbasis een flinke besparing opleveren op uw printkosten. Op deze manier is het mogelijk om tot wel 30% te besparen op uw printkosten. Daarnaast is de printomgeving volledig beveiligd en kunnen printopdrachten ook enkel opgehaald worden door de verzender hiervan. Klik hier voor meer informatie over deze oplossing.


Ricoh MPC3003 – BLI Award

Buyers Laboratory heeft de Ricoh bekroond met een 2015 A3 MFP Line of the Year award. Deze award is uitgereikt vanwege het lage energieverbruik, tot wel 76% onder het gemiddelde verbruik van de concurrenten.

‘’Daarnaast heeft 87,5% van de geteste A3-modellen van Ricoh zulke topkwaliteit laten zien dat ze werden gekozen tot BLI Pick-winnaars. Geen enkele andere fabrikant komt momenteel nog in de buurt van het kwaliteitsniveau, geboden meerwaarde en prestaties over het gehele portofolio.’’

Daarbij zijn de Ricoh’s ook nog eens zeer betrouwbaar, van de 11 geteste multifunctionals waar 1,75 miljoen afdrukken op gemaakt zijn liep er gemiddeld per apparaat minder dan één vel vast. Wanneer u kiest voor een Ricoh, komt dit de productiviteit zeer zeker ten goede binnen uw organisatie.

Direct offerte voor de Ricoh MPC3003?

Op jaarbasis verzorgt Hofax meer dan een miljard afdrukken bij uiteenlopende bedrijven. Maatschappelijk verantwoord printen is hierbij een belangrijke pijler. Overweegt u onze duurzame printservice met de Ricoh MPC3003 of een andere zakelijke printer?

Vraag direct een offerte aan en één van onze specialisten zal binnen 24 uur contact met u opnemen om uw behoefte te inventariseren!

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Lees alles over MVP