Ricoh MPC2503

Schrijf de eerste review over dit product

De Ricoh MPC2503 is samen met de Ricoh MPC2003 een betaalbare oplossing voor organisaties en afdelingen welke op zoek zijn naar de gemakken van een A3 multifunctional, maar niet bereid hier niet de hoofdprijs voor willen betalen.

.

Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Ricoh MPC2503

De Ricoh MPC2503 is samen met de Ricoh MPC2003 een betaalbare oplossing voor organisaties en afdelingen welke op zoek zijn naar de gemakken van een A3 multifunctional, maar niet bereid hier niet de hoofdprijs voor willen betalen.

De Ricoh MPC2503 is net als de Ricoh MPC2003 en Ricoh MPC3003 verkrijgbaar in een tweetal uitvoeringen. De twee verschillende types onderscheiden zich door gebruik te maken van verschillende touchscreens. De Ricoh MPC2503sp beschikt over het standaard herkenbare, Ricoh touchscreen. De Ricoh MPC2503zsp beschikt over een tabletachtig scherm waarbij de mogelijkheid bestaat om onder andere te swipen en het scherm aan te passen naar eigen wensen en voorkeuren met diverse snelkoppelingen.

Vraag hier direct uw scherpe offerte aan voor de Ricoh MPC2503sp of Ricoh MPC2503zsp.


Standaard specificaties Ricoh MPC2503

  • De eerste print zal uitgevoerd worden binnen 5,3 seconden
  • Kopiëren en printen op een snelheid tot maximaal 25 pagina’s per minuut
  • Gebruik papier van A5 tot A3 formaat
  • Tot 180 grams papier bij automatisch dubbelzijdig printen
  • Tot 300 grams papier bij enkelzijdig printen
  • Scansnelheid van maximaal 54 pagina’s per minuut
  • Scan direct naar e-mailadressen of netwerkfolders


‘’Groene multifunctional’’

Een Ricoh MPC2503 is standaard voorzien van allerlei milieuvriendelijke eigenschappen. Zo is de opwarmtijd verkort en verbruikt de Ricoh MPC2503 zeer weinig stroom als je dit vergelijk met de concurrentie. Daarnaast zijn er diverse onderdelen in de multifunctional gemaakt van gerecycled of plantaardig plastic waardoor de impact op het milieu minimaal is.


Documenten nieten, maar dan zonder nietjes

Dit klinkt als een tegenstrijdigheid, maar het is tegenwoordig mogelijk bij het gebruik van een Ricoh MPC2503. Ricoh heeft hier een nieuwe, milieuvriendelijke, manier van nieten voor ontworpen waarbij het gebruik van dure nietjes overbodig is. De Ricoh MPC2503 kan namelijk zonder nietjes tot een maximum van vijf pagina’s aan elkaar nieten.

Hierdoor verminder je de kans op eventuele beschadiging van de glasplaat bij het opnieuw inscannen of kopiëren van de geniete documenten en voorkom je de aanschaf van de relatief prijzige nietjes.


Identiteitskaarten kopiëren

Ook de Ricoh MPC2503 is uitermate geschikt voor het kopiëren van identiteitskaarten. Doordat deze multifunctional automatisch de beide zijden van de ID-kaart op één zijde van het vel papier kan printen bespaard dit u tijd, moeite, kopieerpapier en een printje. Waar u in het verleden zelf het vel papier in de papierlade moest terug plaatsen om de afdruk op dezelfde zijde te krijgen, of u twee velletjes papier verspilde voor het kopiëren van een ID-kaart is dit nu verleden tijd bij het inzetten van een Ricoh MPC2503.

<<< Ricoh MP C2003 | Ricoh MP C3003 >>>

Toners voor de Ricoh MPC2503

Extra informatie

Extra informatie

SAP artikelnummer Ricoh MPC2503
Alle merken Ricoh
Nieuwe modellen Nee
Afdruksnelheid 25 - 39 pagina's per minuut
Maximale afdrukformaat A3 ( 297 x 420mm)
Aantal afdrukken per maand 5.000 - 10.000
Afdruktechnologie Kleuren Laser

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ricoh MPC2503