Ricoh MPC4504

Schrijf de eerste review over dit product

Bent u op zoek naar een multifunctionele printer voor kantoor? Dan is de Ricoh MP C4504 de alleskunner die u zoekt!

. .

Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Ricoh MP C4504

Ricoh presenteert binnenkort haar nieuwe productlijn waarbij onder andere de Ricoh MP C4503 opgevolgd zal worden door de Ricoh MP C4504.

Net als bij de voorgaande generatie Ricoh multifunctionals is ook de nieuwe generatie ongeëvenaard op het gebied van degelijkheid, afdrukkwaliteit en zijn lage energieverbruik.

Heeft u behoefte aan wat meer snelheid? Lage printkosten en scherpe kleuren afdrukken? Dan is de Ricoh MP C4504 uitermate geschikt.

De Ricoh MP C4504 staat voor een hoge mate van productiviteit en efficiëntie in combinatie met ongeëvenaard gebruikersgemak door zijn tabletachtige look & feel van het display.

Deze krachtige en 45 pagina’s per minuut snelle A3 kleuren multifuntional is van alle markten thuis op het gebied van printen, scannen, kopiëren en faxen*, daarmee is de MP C4504 geschikt voor iedere grotere werkgroep of kantoor!

Net als de Ricoh MP C4503 is ook de Ricoh MP C4504 voorbereid op allerlei digitaliseringvraagstukken welke binnen uw organisatie of afdeling kunnen spelen. Daarnaast is het optioneel ook mogelijk om de productiviteit van de medewerkers te verhogen door de multifunctional uit te rusten met een eenheid om documenten automatisch te voorzien van een nietje of twee / vier gaats perforatie. Het is zelfs mogelijk om een kant en klaar geprint en gevouwen boekje uit de printer te laten rollen.

Standaard specificaties Ricoh MP C4504

 • Uitstekende afdrukkwaliteit bij zowel kleur al mono afdrukken
 • Zeer snelle eerste afdruk
 • Opwarmtijd van minder dan 24 seconden
 • Automatisch dubbelzijdig scannen tot 80 pagina’s per minuut
 • Automatisch dubbelzijdig printen
 • Afdrukken vanaf uw tablet en smartphone
 • Standaard scannen naar e-mail en scannen naar folder

 • Printen van A5 tot A3 formaat (optioneel SRA3)
 • Ricoh MP C4504ex

  Sinds kort is de Ricoh MP C4504 ook beschikbaar als model Ricoh MP C4504ex. De Ricoh MP C4504ex is voorzien van een Postscript 3 emulatie in tegenstelling tot zijn voorganger. Deze Postscript 3 emulatie zorgt er voor dat gebruikers met Apple iMac / Macbook ook eenvoudig kunnen printen zonder hiervoor een extra module aan te schaffen. Overigens adviseren wij gebruikers die willen printen vanuit tekenpakketten, zoals bijvoorbeeld Adobe Indesign en Photoshop AutoCAD om nog steeds een losse module aan te schaffen.

  klik hier voor de uitgebreide product brochure met alle specificaties

  Extra informatie

  Extra informatie

  SAP artikelnummer Ricoh MPC4504
  Alle merken Ricoh
  Nieuwe modellen Ja
  Afdruksnelheid 40 - 49 pagina's per minuut
  Maximale afdrukformaat A3 ( 297 x 420mm)
  Aantal afdrukken per maand 10.000 - 25.000
  Afdruktechnologie Kleuren Laser

  Beoordelen

  Schrijf uw eigen review

  U plaatst een review over: Ricoh MPC4504