Ricoh MPC5504

Schrijf de eerste review over dit product

De Ricoh MP C5504 is Ricoh's nieuwste snelheidsmonster, met een afdruksnelheid van wel 55 pagina's minuut en een scansnelheid van wel 80 pagina's per minuut is hij iedere print of scan taak de baas

. .

Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Ricoh MP C5504

De nieuwe Ricoh MP C5504 is een snelle en zeer complete multifunctionele printer. Ricoh gaat deze multifunctionele printer juni 2016 op de markt brengen als opvolger van de Ricoh MP C5503. De printer markt ontwikkelt zich continu en de Ricoh MP C5504 voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen waardoor u nog efficiënter kan gaan werken.

De Ricoh MP C5504 is makkelijk te bedienen met het gebruiksvriendelijke touchscreen. Dit is een groot scherm met grote pictogrammen, zodat u niet op het verkeerde pictogram drukt. Daarnaast zal de nieuwe Ricoh MP C5504 uw documentenstroom efficiënter maken. Door documenten rechtstreeks naar mappen in uw netwerk te scannen en bestanden doorzoekbaar te maken in Word, Excel of PDF. Dit bespaart een hoop tijd ten opzicht van het overtypen van tekst. Zo zijn er nog meer handige functies op de Ricoh MP C5504 die uw werkzaamheden vergemakkelijken.

Het is niet alleen efficiënter voor de gebruikers, maar ook beter voor het milieu. Het stroomverbruik van de Ricoh MP C5504 is erg laag. De multifunctionele printer is standaard voorzien van een aan/uit timer waardoor er amper stroom wordt verbruikt indien de Ricoh MP C5504 niet wordt gebruikt. Tevens is het mogelijk om de Ricoh MP C5504 midden in een werkgroep te plaatsen. De printer is zeer stil en heeft een lage CO2 uitstoot waardoor het niet gevaarlijk is voor de gebruikers.

Kortom, de nieuwe Ricoh MP C5504 is een zeer snelle, stille, energiezuinige en complete printer waardoor de gebruikers veel efficiënter gaan werken. Dit bespaart een hoop tijd.


Standaard specificaties Ricoh MP C5504

  • Functionaliteiten: printen, kopiëren, scannen en faxen*
  • Standaard 2 GB geheugen
  • Printsnelheid: 55 pagina’s per minuut
  • Eerste afdruk binnen 3,1 seconden
  • Printresolutie: 1.200 x 1.200 DPI
  • Scansnelheid: 80 originelen per minuut
  • Scannen van A3 en A4 formaat
  • Scan naar een netwerkmap
  • Dubbelzijdig printen, kopiëren en scannen

*Faxmodule is een optioneel.

Ricoh MP C5504ex

Sinds kort is de Ricoh MP C5504 ook beschikbaar als model Ricoh MP C5504ex. De Ricoh MP C5504ex is voorzien van een Postscript 3 emulatie in tegenstelling tot zijn voorganger. Deze Postscript 3 emulatie zorgt er voor dat gebruikers met Apple iMac / Macbook ook eenvoudig kunnen printen zonder hiervoor een extra module aan te schaffen. Overigens adviseren wij gebruikers die willen printen vanuit tekenpakketten, zoals bijvoorbeeld Adobe Indesign en Photoshop AutoCAD om nog steeds een losse module aan te schaffen.

klik hier voor de uitgebreide product brochure met alle specificaties

Extra informatie

Extra informatie

SAP artikelnummer Ricoh MPC5504
Alle merken Ricoh
Nieuwe modellen Ja
Afdruksnelheid 50+ pagina's per minuut
Maximale afdrukformaat A3 ( 297 x 420mm)
Aantal afdrukken per maand 25.000 - 50.000
Afdruktechnologie Kleuren Laser

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ricoh MPC5504