Storing melden

Wij sturen u alleen een e-mail als we u op het telefoonnummer niet kunnen bereiken
Onze specialist kan contact met u opnemen via dit nummer
ICT gerelateerde zaken vallen helaas niet binnen het onderhoudscontract. De kosten voor ondersteuning vanuit onze ICT Support betreft € 31,25 per 15 minuten en wordt berekend op nacalculatie. U kunt daarbij denken aan het volgende:
  • Instellen scan to mail
  • Extra DCA driver instaleren na eerste installatie
  • Installeren printer driver

Hofax is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hieronder aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:

U kunt zich op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om uw privacy te beschermen en respecteren. Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Hofax om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.
trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Lees alles over MVP