Gebruikte kopieermachines en tweedehands printers

Hofax levert naast nieuwe kantoormachines ook jong gebruikte kopieermachines en tweedehands printers. Wij hebben diverse gebruikte kopieermachines op voorraad en mocht u op zoek zijn naar specifiek model, dan kunnen wij u hier in 99% van de gevallen via ons netwerk van voorzien. Hofax is premium dealer van enkele sterke merken, waaronder:

  • Ricoh
  • Xerox
  • Konica Minolta
  • OKI

 

Direct offerte aanvragen

De tweedehands kopieerapparaten en printers zijn dan ook veelal van deze merken. Doordat wij hier al jaren dagelijks mee werken, kunnen we garanderen dat u ook met tweedehands kopieermachines en printers een betrouwbare kantoormachine aanschaft.

Voordelen tweedehands kopieerapparaat

Natuurlijk is het fijn om met nieuwe apparatuur te werken, maar hieraan hangt ook een prijskaartje. Een tweedehands kopieerapparaat of printer biedt hierbij uitkomst en kan worden geleverd tegen een meer aantrekkelijke prijs, terwijl dit niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit.

Hofax biedt namelijk alleen jonge kopieermachines aan die in prima staat zijn en zeker nog een tweede ronde mee kunnen. Vaak dit zijn gebruikte kopieerapparaten die uit een lease contract komen en worden vervangen door een nieuw model. Deze worden onderworpen aan een streng revisieproces en volledig gereconditioneerd. Overigens worden alle tweedehands kopieermachines en printers geleverd met 2 maanden garantie en is het mogelijk om ook voor deze modellen een service overeenkomst aan te gaan.

Gebruikte kopieermachine of printer bij Hofax

Of u een gloednieuwe, of een gebruikte kopieermachine aanschaft bij Hofax, wij zijn uw partner als u op zoek bent naar mogelijkheden om kosten te besparen, goedkoper te printen en als u hecht aan service en kwaliteit voor een lage prijs. Zie hieronder onze top occasions:

  

Konica Minolta Bizhub C220  
A3 kleuren laserprinter  

  

Ricoh Aficio C2800  
A3 kleuren laserprinter  

  

Ricoh MP C4504ex  
A3 kleuren laserprinter  

  

Ricoh Aficio C305spf  
A4 kleuren laserprinter  

Vul onderstaand in of bel direct 0416-279871 voor een duidelijk en vrijblijvend advies op maat.

Gegevens

* Verplichte velden