Gebruikte kopieermachines en tweedehands printers

Verkiest u duurzaam printen met refurbished professionele multifunctionals? Hofax levert naast nieuwe kantoormachines ook jong gebruikte kopieermachines en tweedehands printers. Wij hebben diverse gebruikte kopieermachines op voorraad en mocht u op zoek zijn naar specifiek model, dan kunnen wij u hier in 99% van de gevallen van voorzien. Hofax is onafhankelijk leverancier en levert enkel A-merk apparatuur. Dit geldt zowel voor de tweedehands kopieerapparaten en printers als de nieuwe kopieermachines. Doordat wij hier al jaren dagelijks mee werken, kunnen we garanderen dat u ook met tweedehands kopieermachines en printers een betrouwbare kantoormachine aanschaft.

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN

Voordelen tweedehands kopieerapparaat

Natuurlijk is het fijn om met nieuwe apparatuur te werken, maar hieraan hangt ook een prijskaartje. Een tweedehands kopieerapparaat of refurbished printer biedt hierbij uitkomst en kan worden geleverd tegen een meer aantrekkelijke prijs, terwijl dit niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit.

Daarnaast wordt met refurbished multifunctionals de druk op het milieu ook lager. Wist u dat er met een nieuw gefabriceerde multifunctional ruim 14 kilo plastic en 540 kg CO2 gemoeid is?

Hofax biedt alleen jonge kopieermachines aan die in prima staat zijn en zeker nog een tweede ronde mee kunnen. Vaak dit zijn gebruikte kopieerapparaten die uit een lease contract komen en worden vervangen door een nieuw model. Deze worden onderworpen aan een streng revisieproces en volledig gereconditioneerd. Overigens worden alle tweedehands kopieermachines en printers geleverd met een service overeenkomst..

Gebruikte kopieermachine of printer bij Hofax

Of u een gloednieuwe, of een gebruikte kopieermachine aanschaft bij Hofax, wij zijn uw partner als u op zoek bent naar mogelijkheden om kosten te besparen, goedkoper te printen en als u hecht aan service en kwaliteit voor een lage prijs.

Vul onderstaand in of bel direct 0416-279871 voor een duidelijk en vrijblijvend advies op maat.

Gegevens

* Verplichte velden