Over ons

Hofax

Hofax uit Waalwijk is een toonaangevende leverancier van printers, multifunctionals, software-oplossingen, cloud computing-oplossingen en kantoorartikelen. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1989 en groeide uit van leverancier van thermische faxrollen tot een veelzijdige partner in kantoorapparatuur, software, service & onderhoud en office supplies met klanten en service door de hele Benelux.

Klanten ontzorgen
Hofax beschikt over jarenlange ervaring en krijgt nog altijd veel energie van het adviseren, helpen en regelen voor klanten. Of het nu gaat om het vinden van de meest optimale printer of het adviseren over complete software- of cloud-oplossing, bij alles wat wij doen staan het ontzorgen van onze klanten en de inzet van innovatieve technologie centraal.

Service & onderhoud
Hofax levert niet alleen printers, mulitfunctionals, software-oplossingen, cloud computing-oplossingen en kantoorartikelen, ook onderscheiden wij ons op het gebied van service & onderhoud. Wij beschikken over een professioneel support center met eigen, goed getrainde en gecertificeerde technici. De lijnen zijn kort en kennis en kunde is in ruime mate aanwezig.

U bent van harte welkom
Bent u op zoek naar een nieuwe printer of multifunctional of zoekt u een betrouwbare software- of cloudoplossing? Kom langs in onze ruime showroom in Waalwijk en laat u uitvoerig adviseren door onze productspecialisten. Een verse espresso, cappuccino of macchiato staat binnen 30 seconden voor u klaar!